Over mij

Ik ben Judith (1984), getrouwd, mama van twee zoontjes, werkzaam bij de bibliotheek en mijn hele leven al een enorme boekenwurm. Ik ben deze boekenblog gestart om mijn liefde voor boeken en lezen te kunnen delen met “de wereld”.
Ook schrijf ik af en toe recensies voor andere websites en heb ik al wat manuscripten mogen proeflezen.

Ik ben een echte liefhebber van het papieren boek, mijn boekenkast puilt dan ook uit (er kan altijd meer bij 😉 ). Maar (legale!) e-books lees ik ook, die vind ik vooral erg handig voor vliegvakanties, aangezien ik nogal veel boeken mee wil nemen op vakantie…
Ik hou van allerlei genres dus je zult altijd wel iets naar je gading vinden op mijn blog!

Hopelijk haal je hier wat leuke leestips vandaan!

-X- Judith

P.S.: wil je contact met me opnemen? Je kunt me mailen op biebmiepje@outlook.com

(Bijna alle boeken die ik bespreek op mijn blog heb ik gekregen van de desbetreffende uitgeverij. Uiteraard beïnvloedt dat mijn mening over het boek niet!)

♡ I live & breathe books ♡

Advertenties

20 gedachtes over “Over mij

 1. Hoi! Ik doe het hier maar even onder, ik heb wat problemen met het vinden van het juiste lettertype, qua grootte. Het lijkt goed te zijn, niet zo idioot groot 🙂 maar..volg ik de wordpress link vanaf mijn twitter account dan lijkt het wel alsof de letters mega groot zijn! Help 🙂

  Like

 2. Via fb van Simone las ik je berichten. Ik werd nieuwsgierig en kon het niet laten om een kijkje te nemen op je site!! Ik ben dol op kinderboeken. Mijn passie is verhalen schrijven voor kinderen rond de leeftijd van zes, zeven jaar. Je biebmiepje is leerzaam en ontzettend leuk! Top!!

  Like

   1. nee, dar heb ik nog niet naar gekeken. Ik heb welvriend toevoegen gevraagd op je fb. Ik ga zeker een kijkje nemen op Facebook.com/biebmiepje. Dank voor je bericht! leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s