Even blogpauze

  
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben lukt het bloggen even niet zo goed. Heb deze week nog geen recensie geschreven en amper gelezen. De reden voor deze blog- en leesdip is dat ik overspannen ben. Ik krijg dus niet veel gedaan en moet ook vooral niet teveel willen doen. 

Ik heb geen idee hoe lang de blogstilte zal duren, wie weet heb ik ineens de zin en de rust om recensies te schrijven, misschien nog even niet. Ik hoop vooral dat de leesrust weer terugkomt, want ik heb zoveel moois liggen en zoveel zin in die mooie boeken! 

Jullie merken het vanzelf… Tot die tijd blijf ik gewoon hier en op social media mooie boekenplaatjes met jullie delen πŸ˜‰

-X- Judith

47 gedachtes over “Even blogpauze

 1. Belangrijker is nu om dingen te doen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt, als dat even niet bloggen is, so be it. Zin om te bloggen komt vast vanzelf wel weer. Sterkte in ieder geval.

  Geliked door 1 persoon

 2. Soms schieten woorden te kort om te zeggen wat je wilt, maar weet dat ik met je mee leef en je heel veel sterkte toe wil wensen om hier weer bovenop te komen. Geniet van de zon de komende dagen en neem vooral de tijd voor jezelf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat naar om te lezen! Ik wens je alle goeds en veel moed en kracht om er weer bovenop te komen.
  Voel geen druk om het lezen en je blog bij te houden, dat komt allemaal wel weer op z’n pootjes terecht. Sterkte!

  Geliked door 1 persoon

 4. Denk nu vooral aan jezelf Judith, en luister goed naar je lichaam. Heel belangrijk. Je lichaam geeft precies je grenzen aan. Lekker doen waar je zin in hebt, probeer je hoofd leeg te maken door veel in de natuur te wandelen en te fietsen. Bloggen komt wel weer. Ik blijf je toch trouw.
  Dikke kus.

  Corrie.

  Geliked door 1 persoon

 5. Geen dingen met tegenzin doen, dat werkt niet.
  Beetje bij beetje komt de blogzin vanzelf weer en dan zien we wel weer iets verschijnen hier πŸ™‚
  Neem je tijd, kom lekker tot rust en doe wat voor jou nu het belangrijkste is, sterkte.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lieve Judith, wat een naar bericht en wat goed dat je het zo uitspreekt hier. Neem alle tijd die je nodig hebt en dan nog een beetje extra. Je bent een kanjer, een superlieve mamma en een geweldige blogster. Dan gaan we het toch gewoon even een tijdje niet over boeken hebben. Al eens aan haken gedacht? πŸ™‚ Veel liefs.

  Geliked door 1 persoon

 7. Neem alle alle alle tijd die je nodig hebt (en nog een beetje meer)… wij kunnen best even zonder je, het zal moeilijk zijn, maar toch πŸ˜‰ … De Gilmore Girls bingewatchen is een prima idee en vergeet ook de kattenfilmpjes niet. Take care!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s